Skip to content

O nama

Naša misija

IT komuna nastala je iz potreba ljudi da se skupljaju oko određenih ideja i afiniteta. Postoje mnoge uspešne domaće zajednice koje organizuju konferencije i mitape i razne oblike druženja i poslovnog usavršavanja.
Naša vizija je na akcentovanju razvoja konkretnih veština i bavimo se i bavićemo se svim oblastima koje pokrivaju poslove na internetu i poslove koji obuhvataju razne oblike informacionih tehnologija.

289060645_10221156405967165_8325998867453814125_n

Ciljevi

Povezivanje sa ostalim it zajednicima i raznim organizacijama koje koriste sve oblike digitalnih sistema u poslu i organizaciji je takođe naš rejon. Zapravo u 21. veku je prosto nezaobilazan potpuni digitalni preokret, čak i previše digitalnih nadražaja napdaju naša čula. Zasuti smo raznim potrebnim i nepotrebnim vestima. Zapravo mi želimo oazu u kojoj ćete biti zaštićeni od raznih nepotrebnih i loših internet pisanija i polu vesti. Pratićemo dešavanja i imaćemo mali kalendar događaja kao i mogućnost da objavljujemo sve što naše srodne organizacije rade. Umrežavanje i druženje sa ljudima istoišljenicima je korisno svakom ko želi da njegov IT brod zaplovi brzacima ove brzo rastuće industrije.

Veoma važan pravac razvoja zajednice je stvaranje i zajednice ljubavi gde ćemo od srca pomagati drugima i deliti korisno edukativni sadržaj koji treba da pomogne onima koji tek kreću i IT vode da lakše zaplivaju. Zajedno ćemo učiti, putovati, spremati hranu, kampovati….

Vizija

Veliki tj najveći akcenat ćemo staviti na edukaciju i pisani i video materijal koji će to izneti. Konferencije, mitapi, online kursevi, kursevi u učionici i još mnogo novih inovativnih stvari koje ćete videt kako dolaze na svetlo interneta.Potrebno je i da IT sektor ima svoje komunalce, službu koja rešava tekuđe potrebe, servira tekuće informacije i bavi se povezivanjem. Najviše je to zastuljeno kroz zaposlenja i slične servise. Naš cilj je da to bude posledica, da se povezujemo zbog interesovanje jednih za druge, a da onda poslove šerujemo i preporučujemo međusobno.

„Velike stvari u biznisu nikad nisu zasluga samo jedne osobe, već grupe ljudi“

STEVE JOBS