Skip to content
wpzr
Offline

#WPZR – WordPress okupljanje Zrenjanin – 05/23

Startit Centar Zrenjanin (Trg Slobode 7 - zgrada pozorišta, Zrenjanin)

Na WordPress okupljanju u Zrenjaninu očekuju nas 2 veoma korisna predavanja:

  1. Šta posle izrade veb sajta?” – Slobodan Mirić
  2. Nove funkcije Elementor-a: AI, Flexbox Container, Grid Container i drugi eksperimenti” – Stefan Pavlović

Datum: 25.05.2023. (četvrtak)
Vreme: 18h
Lokacija: Startit Centar Zrenjanin (Trg Slobode 7 – zgrada pozorišta, Zrenjanin)

Predavanje je besplatno, za prijavu evo linka.


#1 predavanje: Šta posle izrade veb sajta?

Opis: Pored veb dizajna i programiranja prinuđen da radi i digitalni marketing. Tema predavanja će obuhvatiti vezu izrade veb sajta i kasnijih promotivnih aktivnosti bez kojih sajt nema puno smisla.

Predavač: Slobodan Mirić – fullstack developer iz Novog Sada. Najviše voli muziku i programiranje. Domaćin je apatinskih WordPress okupljanja, a 27. i 28. maja 2023. i prvog WordCampa u Apatinu – saznajte više o WordCampu na liku https://apatin.wordcamp.org/2023/.

Bavi ze izradom veb sajtova i aplikacija kao i edukacijom – veb dizajn i programiranje u svojoj Websites Workshop radionici. Piše (i snima) svoj dnevnik i podcast – Dnevnik jednog programera – na internet lokaciji slobodanmiric.in.rs.


#2 predavanje: Nove funkcije Elementor-a: AI, Flexbox Container, Grid Container i drugi eksperimenti

Opis: U ovom predavanju ćemo proći kroz neke nove, predstojeće funkcije (tj. eksperimente) Elementora. Najviše ćemo se fokusirati na neke drastične promene, kao što su Elementor AI, Flexbox Container i Grid Container. Ove funkcije će dosta uticati na korišćenje Elementora.

Predavač: Stefan Pavlović je rodom iz Aranđelovca, ali živi u Beogradu skoro devet godina. Radi kao Tier 2 agent tehničke podrške u Elementoru. Pored toga, bavim se i izradom veb-sajtova. Dvogodišnji rad u Elementoru mu je pomogao da nauči i savlada dosta novih mogućnosti koje Elementor pruža. Kao i da bude u toku sa raznim drugim novostima u WordPress svetu.