Skip to content
it komuna wpapa
Online

WPAPA meetup 01/2023

Prvo okupljanje apatinske WordPress zajednice će izaći iz geografskih okvira opštine Apatin i seli se na online prostor koji nema granice. Dva su razloga. Prvi što neke predavače kao što je Elvis i živi na relaciji Rijeka – Ljubljana je teže dovesti na meetup kao osnovnu i malu jedinicu okupljanja, a drugi je što je još uvek zima, a Apatin je dislociran na samom severo – zapadu Bačke i čeka se toplije vreme, još nekih mesec dana do fizičkih okupljanja u samom gradu na Dunavu koji je svakako najpopulrnije najverovatnije po Jelen pivu.

Teme predavanja:

  1. Optimizacija za web (Marko Nikolić)
  2. Component based razvoj sa Builderius site builderom (Elvis Krstulović)

Marko Nikolić

WordPress entuzijasta od 2007. Voli da pomaže drugima. Od 2011. to aktivno radi kao Customer Happiness agent. Uža oblast interesovanja su mu Web Performance i AI Based Monitoring. Član je WP Media tima od 2015. (WP Rocket i Imagify WP dodaci). Voli hajking i dobru hranu (malo više ovo drugo).

Elvis Krstulović

Dizajner i nastavnik dizajna. Od 2011. godine radi na veb iskustvima za organizacije i institucije iz područja umetnosti i obrazovanja, a od 2013. godine predaje grafički i interaktivni dizajn studentima studija vizuelnih komunikacija, Univerziteta u Rijeci. Od 2016. do 2018. godine bavio se dizajn istraživanjem i projektima vizuelizacije podataka. Živi i radi na relaciji Ljubljana – Rijeka. Član tima Builderius od decembra 2022. godine gde radi na poboljšanju korisničkog okruženja i komunikaciji proizvoda. Tokom svoje dizajnerske i developerske karijere uočio kako inovativan alat može promeniti način na koji radimo – Builderius je takav alat.

Okupljanje će biti održano 23. februara sa početkom u 18 časova putem Zum aplikacije. Prijavljivanje je obavezno i možete to učiniti na ovom linku, prilikom registracije dobićete i link za zoom..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *