Skip to content
wpsa meetup
Online

WP Šabac Meetupu 11/2023

Nikola Tesla 1a, Šabac - Centar za stručno usavršavanje.

Prenosimo u celosti poziv za meetup od fenomenalne šabačke ekipe, koja je za svaku pohvalu i respekt.

Dragi ljubitelji WordPress-a,
 
Stigli smo sa sjajnim vestima! Pozivamo sve entuzijaste da se pridruže našem novom WPŠabac Meetupu 17.11.2023. u Centru za stručno usavršavanje, na dobro poznatoj adresi Nikola Tesla 1a, Šabac.
 

Predavanje 1: „LinkedIn: od Klarka Kenta do Supermena“

Predavač: Nemanja Stojšić
 
Biografija: Diplomirani filolog na Katedri za Turkologiju, sa specijalističkim studijama iz Menadžmenta ljudskih resursa, trenutno završava master iz Digitalnog marketinga. Nemanja je zaljubljenik u jezike, usavršavanje ljudi i istraživanje novih kultura. Poslednjih 6 godina razvijao se u oblasti ljudskih resursa. Trenutno radi kao Early Career i Employer Branding lider za Srbiju i vodi Instagram stranicu posvećenu ohrabrivanju mladih i edukaciji o karijer

Predavanje 2: „AI Web Dizajn“

Predavač: Igor Elez
 
Opis teme: Kako izgleda budućnost izrade web sajtova? Novi AI alati i njihova uloga u izradi web sajtova.
 
Biografija: Strastveni web kreator i Elementorov PR stručnjak, Igor je svoje prve korake u web dizajnu napravio pre više od deset godina. Nakon raznolikog iskustva na Malti, kruzeru, u Irskoj i NCR-u, fokusirao se na izradu e-commerce sajtova tokom pandemije. Od novembra 2020. zaposlen je u Elementoru kao PR specijalista za korisničko iskustvo, odgovoran za podršku korisnicima i promociju ugleda kompanije putem različitih komunikacionih kanala.

_________________________
 
Pozivamo sve ljubitelje WordPress-a da se pridruže ovom događaju, ponesu pozitivnu energiju, spremna pitanja i uživaju u zajedničkom iskustvu. Vidimo se 17.11.2023. na adresi Nikola Tesla 1a, Šabac – Centar za stručno usavršavanje.
 
Vaš WPŠabac tim 🚀
wpsa11.2023