Skip to content
it komuna wp ruma
Offline

WP Ruma – Prvi meetup

Glavna 114 · Ruma

Prvi WordPress Meetup u Rumi će se održati u četvrtak 29.06.2023. u 17:30 u Gradskoj biblioteci Rume.

Ovaj meetup predstavlja uvodno predavanje koje ima za cilj približiti internet WordPress i poslove na internetu lokalnoj zajednici. Naša namera je ohrabriti ljude da se upuste u digitalne vode, osamostale se i iskoriste sve prednosti koje internet pruža.

Kroz tematska predavanja, želimo korak po korak pomoći neupućenima da razumeju internet i nauče nove veštine, dok istovremeno pružamo dodatna znanja onima koji već imaju iskustva. Teme koje će biti obrađene na ovom prvom Meetup-u obuhvataju različite aspekte internet poslovanja, tranziciju karijere i važnost zajednice u procesu učenja.

Na ovom meetup-u ćemo imati dva inspirativna predavača koji će podeliti svoje znanje i iskustvo sa vama.


Slobodan Mirić će govoriti o različitim poslovima na internetu, znanjima potrebnim za izradu i promociju veb stranica. Otkriće vam odakle krenuti i šta sledeće učiti. Takođe, istaći će značaj zajednice u olakšavanju razmene iskustava i ubrzanju procesa učenja. Nakon ovog predavanja, dobićete osnovne informacije o tome kako živeti od WordPress-a.


Srđan Marinković će sa vama podeliti svoju priču o transformaciji karijere i zašto je napustio sudnicu u korist posla na internetu. Govoriće o preprekama sa kojima se susreo na samom početku, iskustvima iz prvih i drugih kompanija, kao i o samostalnom radu (freelance-u) u poređenju sa radom u firmi. Takođe, deliće sa vama savete o sticanju znanja, očekivanjima u IT sektoru i koliko vremena je potrebno da se stekne dovoljno znanja za zapošljavanje.


Ovaj meetup nije namenjen samo početnicima, već i iskusnim programerima, dizajnerima, marketarima i biznismenima. Želimo da stvorimo prostor za umrežavanje, razmenu iskustava i zajednički rast.

Pridružite nam se u četvrtak 29.06.2023. u 17:30 – Gradska biblioteka – Glavna 114 – Ruma i budite deo ove inspirativne i informativne zajednice. Učimo zajedno, razvijamo se i osvajamo digitalni svet!

Napomena: Ulaz u biblioteku je iz dvorišta