Skip to content
it komuna wpsa
Offline

WP Meetup Šabac 02/2023

WordPress Šabac
Kulturni Centar Šabac, Gospodar Jevremova 12
Prvi put posle 5 godina, WordPress meetup se vraća u Šabac u velikom stilu!
Pričaće se o WordPress zajednici, razvoju kompanije pomoću Community marketinga i o pravcima razvoja WordPress sajtova.
Predavači su su iskusni zaljubljenici u WordPress i to su Aleksandar Savković nadaleko poznat kao wpaleks ispratite njegov veb sajt i čitajte o WordPress-u i automobilaima, a drugi predavač je  Slobodan Mirić (o istom trošku i pisac ovih redova, smeh) poznatiji kao Sloba. Njegov „Dnevnik jednog programera“ imate na ovom linku.
Događaj na facebook stranici WPŠA ekipe – javite da li dolazite 🙂

Aleksandar Savkovic aka WPAleks, polu čovek polu WordPress, počeo u customer happiness timu ManageWP, napredovao do internog i externog WP i customer happiness edukatora u ManageWP-GoDaddy, produkt menadžer i community ambassador u Enartia grupaciji brendova, do nedavno community manager u Cloudwaysu. Trenutno zaposlen u Marketing and Community Lead у Indystack Takođe jedan od osnivača WPAkademije, organizator WooCommerce meetup Beograd, WP meetup Beograd, WordCamp Beograd i WordCamp Europe. Predavač na desetinama IT konferencija kod nas i u Evropi. Imačete priliku da čujete odličnu temu o razvoju kopmanije kroz Community marketing. Aca je sigurno jedan od najinteresantnijih predavača koji može da priča o toj zanimljivoj temi.

Slobodan Mirić u poslednje 4 godine najveći deo vremena provodi kao edukator, pre svega u skupu tehnologija koje okružuju najpoznatiji CMS – WordPress, voli kreativnu industriju i hobi mu je razvoj ideja, tvorac je više brendova i organizacija. Pored matične „kuće“ Websites Workshop nedavno je snimio i WordPress kurs koji možete naći na sajtu Homepage akademije. Predavanje će biti na temu Pravci izrade WordPress sajtova, kao česte dileme i teme u kom pravcu krenuti. Da li „pisati“ svoju temu od nule, da li koristiti page bilder i koji i kako sve to optimizovati da bude kako valja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *