Skip to content
meetup wp apa
Online

WP APA meetup broj 5 u 2022. godini

Peto ovogodišnje apatinsko WordPress okupljanje se dešava online, što zbog letnje šeme u kojoj je ideja da se niko ne liši prisustva ako je na godišnjem odmoru, a sa druge strane tema je konstantno goruća i mnogo ljudi želi da zna kako zapravo da unovči izradu veb sajtova, tako da se očekuje da će Anita pomoći u toj nedoumici. Drugo prdavanje je između tehničkog i filozofskog (smeh). Iako je na vizualu prizor iz Banje Junaković sa bazenima ipak je to samo signal da možete da pratite meetup sa bilo kojg bazena u zemlji i svetu 😉

WordPress Srbija vam predstavlja dva veoma zanimljiva predavanja:

1. „Kako prodavati izradu veb sajtova“Anita Pratljačić
2. „Kako odabrati tehnologiju izrade veb sajta“Slobodan Mirić

Anita Pratljačić

Vlasnica kompanije BetterHow koja pomaže kompanijama da unaprede svoje poslovanje i efikasnost, postignu bolje proizvodne, operativne, prodajne i marketing rezultate. Specijalnost firme je da moderne poslovne prakse primenjuje u tradicionalnim poslovnim granama. Co-Founder & CMO Ja, Preduzetnik. Potpredsednica udruženja poslovnih žena Vizija iz Kragujevca Co-Founder & board member AFA League of Women Entrepreneurs. Članica Holandsko-srpske privredne asocijacije (jedina kompanija sa 100% domaćom vlasničkom strukturom). Bavim se i pro bono radom preko 20 godina. Kroz edukativni rad pomažem ranjivim grupama da pokrenu svoje male biznise. Dobitnica nagrade za najveći doprinos zajednici 2021. i priznanja NAJ DRUG 2019. Ilijina i Jovanina mama.

Slobodan Mirić

Slobodan je full stack developer iz Novog Sada, ali i posle četvt veka odsustva iz svoje dunavske oaze, apatinac u srcu i duši. Najviše voli muziku i programiranje.
Domaćin je apatinskih okupljanja zajednice, bavi ze izradom veb sajtova i aplikacija kao i edukacijom iz oblasti veb-dizajna i programiranja u svojoj maloj radionici Websites Workshop.
Piše (i snima) svoj dnevnik – Dnevnik jednog programera.

Okupljanje će biti održano 13. jula sa početkom u 18 časova putem Zoom aplikacije. Prijavljivanje je obavezno i to možete obaviti na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *