Skip to content
wpsa 06
Offline

WordPress meetup Šabac

Centar za stručno usavršavanje, Nikole Tesle 1A
WP Šabac meetup zakazan za 15. jun u isto vreme i na istom mestu – Centru za stručno usavršavanje u Ulici Nikole Tesle 1A.
Ovoga puta, fokusiramo se na veštačku inteligenciju (AI) i imamo dva izuzetna predavača koji će sa nama podeliti svoje znanje.

Predavači


Naš prvi predavač je Mihajlo Purić, koji će održati predavanje pod nazivom „AI u marketingu – Brat ili rat?„. Mihajlo je stručnjak u oblasti marketinga i veštačke inteligencije. Na predavanju će istražiti uticaj veštačke inteligencije na marketing industriju i postaviti pitanje da li će mašine prevazići kreativnost čoveka ili će ova dva entiteta uspešno spojiti snage.

Naš drugi predavač je Srdjan Marinković, vođa tima za korisničko iskustvo u kompaniji Elementor. Srdjan će održati predavanje pod nazivom „Elementor AI – Stvaranje veb stranica uz pomoć veštačke inteligencije“. Svoje programerske veštine primenio je u izradi web stranica, a sada će istražiti kako veštačka inteligencija može olakšati proces kreiranja veb stranica korišćenjem alata i tehnika koje nudi Elementor.

Pridružite nam se i otkrijte kako veštačka inteligencija može transformisati oblast marketinga i web dizajna. Saznajte kako se ove tehnologije mogu iskoristiti da unapredite svoje projekte i ostvarite uspeh. Sigurni smo da će ova predavanja otvoriti nove perspektive i inspirisati vas na inovativna razmišljanja.
Ovom prilikom želimo da vas pozovemo na naš meetup 15. juna u 17:30 časova u Ulici Nikole Tesle 1A, gde smo do sada organizovali nezaboravna predavanja. Ponesite svoju dobru energiju, postavljajte pitanja i uživajte u inspirativnom okruženju.
Ulaz je slobodan za sve ljubitelje WordPressa.
Vidimo se tamo!