Skip to content
wordpress-šabac

WordPress meetup Šabac 11 / 2023.

Nikola Tesla 1a (Letnjikovac) Šabac

Vest za sve WordPress zaljubljenike u Šapcu!

WordPress Šabac održava novo okupljanje koje je ovog puta drugačije od prethodnih. Ponosno vam predstavljamo dva izuzetna predavača – Đorđa Đerića i Aleksandra Aškovica, koji će održati predavanja vezana za TikTok, Reels, Shorts i YouTube.

Đorde Đeric je zapoceo karijeru kao fotograf, a ubrzo je postao prepoznatljiv po svojim fotografijama grada Šapca, snimljenim iz vazduha. Negovi dron snimci pustih Šabačkih ulica za vreme pandemije koronavirusa obili su celu Srbiju. Trenutno je vlasnik agencie Visuality studio koja se bavi kreiranjem i plasmanom sadržaja na drustvenim mrežama. Ono po čemu se ova content marketing agencija ističe jeste kreiranje potencijalno viralnog sadržaja u formi TikTok i Reels video klipova. Neki od Đorđevih klijenata su PhiAcademy, Tehnomedia, Generali Srbija, Leon, Grupa, Alideda…

Aleksandar Ašković se bavi YouTube SEO-om preko 8 godina, a od 2018. godine je u timu koji je odgovoran za YouTube kanal „Sport Kluba“. Kanal je imao 10K pretplatnika kada ga je preuzeo Aleksandarov tim, a danas se priblizava broji od 400K pretplatnika. Aleksandar je na konferenciji Konverzija19 proglasen za najboljeg predavača po glasovima publike za predavanje: „Kako predstaviti svoju kompaniju na YouTube“.

Pozivamo vas da nam se pridružite u utorak, 11. maja, u Centru za stručno usavršavanje na adresi Nikole Tesle 1a (Letnikovac) u Šapcu. Okupljanje počinje u 17:30h, a ulaz je besplatan.
Potrebno je samo da dođete sa pozitivnom energijom i spremni a pitanja za naše predavace.
Vidimo se!

Video najava meetupa u Šapcu i razgovor sa jednim od organizatora Savom Đurđevićem.