Skip to content
wpapa 22023
Offline

WordCamp Apatin 2023.

Arka Liberland Apatin - Dunavska obala BB, Apatin

Kupi kartu - 20 $

WordCamp Apatin 2023. je prvo izdanje velike WordPress konferencije koja se održava po principima WordPress fondacije iz USA (San Francisco). U Apatinu će se okupiti entuzijasti i ljubitelji WordPressa, ali i svi oni koji rade i žive u prostoru IT i kreativne industrije čiji je sama WP tehnologija deo. Ovde možete na izvornom sajtu dodatno saznati Šta je to WordCamp? Ukratko to je mreža WordPress konferencija u celom svetu. Gde se sve održavaju WordCampovi možete videti na WordCamp central veb lokaciji.

Ono što ističe WordCamp u Apatinu je lokaciju gde se održava, a to je kompleks Arka Liberland koji se nalazi tik pored Dunava. Sam kompleks kao i okolina Apatina je prostor rezervata prirode Gornje Podunavlje. Dvodnevni događaj u ovom okruženju je nešto posebno i novo što kampu daje specifičnost.

Program

Na nekoliko trekova će se održati program kampa. Pored predavačkog klasičnog konferencijskog track-a, biće i Wellness track, ali i radioničarski track (worshops). To je program prvog dana, dok je drugi dan Contributor day (dan saradnika). Na Contributor Day-a učesnici podele u manje grupe koje se bave određenim aspektima WordPressa – programiranje, pisanje dokumentacije, testiranje, prevod itd… Članovi grupe rade zajedno, a cilj je doprineti razvoju WordPressa.

Vrednost

Kupovina karte obuhvata sve programe: predavanja, radionica, ulaska na After party kao i Contributor day (dan saradnika). Obezbeđena vam je hrana, pokloni, voće, kafa……
Cena karte je  veoma simbolična za ovaj nivo događaja i iznosi 2o dolara iz razloga dostupnosti za sve, nije to prava cenovna vrednosti koju dobijate kroz WordCamp i to omogućuje pomoć globalnih sponzora WordCampova i svih ostalih sponzora koji su uključeni.
Misija WordPress zajednice u globalu je deljenje znanja i stvaranje zdravijeg i boljeg veba. U veoma su važne lokalne inicijative, i sama srpska WP zajednica je održavala meetupe u 20ak gradova Srbije. Za malu sumu novca prisustvujete IT događaju visokog nivoa i to na veoma atraktivnoj lokaciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *