Skip to content
it komuna websites workshop fullstack develpment konferencija
Online

Websites Workshop Fullstack konferencija

Peta konferencija u organizaciji Websites Workshop ekipe desiće se 7. i 8. septembra 2002. godine. Kao i prethodna izdanja konferencija se emituje online na youtube kanalu organizatora. Tema ovog puta je Fullstack development, što znači i frontend i backend ali i mobile develpment.

Prva četiri izdanja konferencije su bila besplatna, tako će biti i ovaj put. Kako kažu u „štabu“ Websites Workshop ovo je njihov mali doprinos i odovori na pitanja koja se često postavljaju po društvenim mrežama i forumima. Sa druge strane kako kažu vole da budu aktivni u IT zajednici i da pomognu u učenju web dizajna i programiranja.

Voditelji i domaćini u prethodnim izdanjima bili su Slobodan Mirić i Boban Nalić, tako će biti i na ovom izdanju konferencije. Workshops će izvesti Boban Nalić i Miloš Lomović. Sva izdanja su emitovana iz prostora naših prijatelja Youth hub iz Novog Sada i to se ne menja i sa ovom Fullstack development konferencijom.

Ispod u prilogu fotografije sa jedne od prethodnih konferencija.

Predavanja i workshops

U dva dana konferencije imamo predavanja prvi dan 7. septembra, kao i workshops 8. septembra. Prvog dana imamo predavače od kojih ćete moći čuti pregršt korisnih informacija, kao i postaviti pitanja. I ovo izdanje donosi veoma uspešne ljude koji imaju iskustvo, znanje i žele da ga podele. Drugog dana ekipa Websites Workshop radi radionicu HTML, CSS i Javascript.

Ideja cele konferencije je da se daje vrednost, da ne budu samo predavanja radi predavanja, već da damo odgovore na pitanja i zato su gosti pažljivo birani, a sam radioničaski rad se svodi na potpuno konkretan rad, posle kojega imate neko novo „živo“ znanje.

Evo i da vidite ko su predavači na petom izdanju konferencije posvećene Fullstack developmentu.

Prijave

Prijave su otvorene, možete to uraditi na stranici konferencije i dobićete podetnik na dan događaja, ali i informacije za naredne konferencije koje će Websites Workshop organizovati. Prethodna izdanja konferencije možete pogledati na Youtube kanalu Websites Workshop.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *