Skip to content
sve o flexbox modelu
Offline

Elementor meetup / Sve o flexbox modelu

Startit Centar Beograd - Savska 5 Beograd, 11000

Prisustvujte prvom offline Elementor Meetupu 30.06.2022. u Startit Centru Beograd (Savska 5) sa početkom u 18h.

Prvo predavanje: CSS Flexbox kroz primere i mini projekat

CSS Flexbox kroz praktične primere i mini projekat. Flexbox pravila nam pomažu da lako pravimo fluidni i prilagodljivi dizajn i na predavanju ćemo razotkriti Flex tajne i magiju.

Predavač: Slobodan Miric

Slobodan je full stack developer ( iznad svega WordPress developer) iz Novog Sada. Pored programiranja i veb dizajna veoma voli muziku i pisanje. Piše (i snima) svoj dnevnik – Dnevnik jednog programera – https://slobodanmiric.in.rs 

Domaćin je apatinskih WordPress Srbija okupljanja. Pored izrade veb sajtova i aplikacija bavi se i edukacijom iz navedenih oblasti.

Drugo predavanje: Budućnost izrade Elementor sajtova uz Flexbox Container

Novi Elementor Flexbox Containers donosi sa sobom potpuno novi način kreiranja strukture, dizajna i boljeg prilagođavanja za mobilne uređaje. Na ovom predavanju ćete imati priliku da vidite primenu ovih novih opcija kroz jedan realan veb sajt.

Predavač: Milan Milićev

Veb dizajner koji se više od 14 godina profesionalno bavi izradom veb-sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 400 sajtova.

Osnivač je agencije Level Ap Digital koja se bavi izradom sajtova. Aktivan je član WordPress zajednice Srbije i zvanični ogranizator Elementor Meetup-a u Srbiji.

Milan iza sebe ima veliki broj predavanja, radionica i kurseva iz oblasti veb dizajna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *