Skip to content
codeference-sajam_zaposljavanja

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA STUDENATA ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARA I IT SMEROVA

Codeferense
Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad

CODEFAIR – sajam zapošljavanja studenata elektrotehnike, računara i IT smerova

CODEFERENCE je studentska organizacija koja okuplja studente sa interesovanjem za informacione tehnologije i elektrotehniku na FTN-u i na drugim univerzitetima u državi i regionu.

Poznati su po tri važna događaja koja organizuju tokom godine, koji ujedno služe za ispunjavanje njihovih postavljenih ciljeva:

  1. CODEFERENCE – okuplja stručnjake iz industrije i studente koji su zainteresovani da steknu nova znanja iz oblasti informacionih tehnologija;
  2. CODEFAIR – je događaj koji pruža studentima mogućnost da se upoznaju sa kompanijama iz IT sektora, saznaju više o mogućnostima za praksu i zaposlenje, i povežu sa relevantnim ljudima u industriji;
  3. CODEDAY – pruža priliku studentima da se okupe, steknu nova znanja i veštine, i da se upoznaju i druže sa kolegama iz zajednice.

Njihova misija je da budu glas studenata, da zagovaraju interese i potrebe ove grupe studenata pred fakultetom. Baziraju se na stvaranju kulture razmene znanja između studenata i predavača.

Sve dodatne informacije i pitanja koja imate za codeference studentsku organizaciju, možete saznati i pitati na ovom linku.