Skip to content
start it 11 april
Offline

Programiranje sa GPT-jem

Savska 5, Beograd

U organizaciji Start IT-a u Beogradu u Savskoj 5 u utorak 11. aprila od 18:30 se organizuje meetup na kome će nekoliko kolega prikazati kako konkretno koriste GPT za pravljenje novih aplikacija, unapređenje postojećih i generalnog unapređenja efikasnosti u radu.

Šta da očekujete

  • Namena okupljanja i programa je da se kolegama prikažu konkretni primeri korišćenje GPT-ja u programiranju.
  • Proizvodi i prakse će se demonstrirati neposredno, bez prezentacije, uz interakciju sa publikom.
  • Sadržaj će oscilirati u pogledu kompleksnosti, delovi ili celost programa može biti prenapredna ili prejednostavna u zavisnosti od vašeg dosadašnjeg iskustva; pogledajte opise prezentacija da procenite da li bi vam program bio koristan.

 

Program

Goran Milovanović, Data Scientist i preduzetnik, će podeliti sa vama zaključke o finansijskoj efikasnosti korišćenja različitih GPT modela i njihovih podešavanja.

Dušan Dželebdžić, softverski inženjer i preduzetnik, će demonstrirati kako je koristio ChatGPT za pisanje jedne Swift aplikacije, uz demonstriranje načina na koji koristi Githubov Copilot.

Milan Krstić, inženjer i preduzetnik, će podeliti iskustva u radu sa GPT tehnologijom, kao i proces dotreniravanja modela internim podacima u cilju automatizacije procesa usko-stručnog prevođenja u svom softveru.

Stefan Jančić, inženjer elektrotehnike i potporučnik u Vojsci Srbije, će nam prezentovati kako je razvio demo aplikacije glasovnog asistenta zasnovane na GPT-u i Whisperu.

Prijave

Prisustvo na događaju je besplatno za sve korisnike aplikacije Zajednica (iOS, Android) koji se profesionalno bave programiranjem, što se potvrđuje po Linkedin nalogu.

Ukoliko nemaš nalog:

  • pošalji mejl na zajednica@startit.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *