Skip to content
it komuna power it konferencija

Power it konferencija

Konferencija PowerIT je online konferencija i održava se 20 i 21. septembra! Organizator je Schneider Electric Hub i konferencija je namenjena svim predstavnicima IT zajednice.

Predavanja će se baviti atraktivnim temama: energetikom, informacionim tehnologijama, testiranjem i prodajom softverskih rešenja.

Kako kažu u hubu PowerIT izuzetna je prilika da svoje znanje, iskustvo i ekspertizu približimo zajednici. Dobrodošli su svi zainteresovani da se druže ali i nauče nešto novo!
Želimo da vas virtualno ugostimo, da se družimo, ali i motivišemo da pronađete predavanje koje će vam proširiti vidike i dati inspiraciju.

Konferencija je besplatna i na ovom linku imate agendu, potrebno je samo da se registrujete.

Schneider Electric Hub – ko smo mi?

Naš razvojni centar – Schneider Electric Hub – bavi se istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u oblasti elektroenergetike i unapređenjem modernih infrastrukturnih sistema. Okupljamo veliki broj stručnjaka iz svih oblasti, a pre svega iz oblasti energetike i računarstva. Razvijamo ADMS softver – Advance Distribution Management System, najnapredniji softver koji obuhvata veliki broj različitih analitičkih funkcija za efikasno praćenje, upravljanje, dizajn i optimizaciju rada elektrodistributivnih mreža. U našem Hub-u razvijamo i AGMS (Advance Distribution Gas System), a od ove godine i smart metering i srodna grid edge rešenja, Grid Asset Management kao i Microgrid rešenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *