Skip to content
websites workshop

Posle godinu dana pauze Websites Workshop ekipa (kojoj pripada i sam autor teksta) organizuje novu BESPLATNU online konferenciju.

Tema je „Šanse u digitalnom dobu“ a kako smo već odavno u njemu nepotrebno je propuštati šanse, jer je vreme jedna od retkih stvari koje ne možemo kupiti.

Mnoga nova zvanja su se pojavila koja možete da obavljate bez obzira na fizičku lokaciju i možete da radimo potpuno flexibilno. Tu su veb dizajner ili programer, seo stručnjak, digitalni marketar, kopirajter, videograf, grafički dizajner, kopirajter……..

Konferencija se sastojii od dva segmenta i to su predavanja (razgovori) i radionice. Prvo će se održati predavanja u periodu izmešu 18h i 21:30h zatim i 2 konkretne radionice.

Predavači

Konferencija će se održati u kasnim popodnevnim i večernjim časovima kada svi završite svoje obaveze i možete uz kafu, pivo ili vaše neko osveženje i grickalice da se namestite u svoju fotelju i uživate.

radionice

WordPress radionica vodiče Boban Nalić

I on će vam pokazati neke super WordPress i Elementor stvari. Koristiće odličan alat koji se zove Skelementor.

Skelementor je najveća i potpuno besplatna biblioteka Elementor komponenti.

Tako da ne morata da dizajnirate Elementor web sajtove od nule. Možete da napravite za par minuta savršen sajt pomoću Skelementora i njegovih unapred dizajniranih komponenti.

Sloba (ujedno i pisac ovih redova) će za vas napraviti blog post na sajtu Websites Workshop, kao i vizual u Canvi i pustiti jednu sponzorisanu reklamu uživo.

Canva je jednostavna za korišćenje i ima intuitivan drag-and-drop interfejs koji omogućava da kreirate profesionalne dizajne. Ima mnogo gotovih šablona koje možete lako iskoristiti.

FB i Insta su deo firme Meta (facebook)i uz korišćenje alata Facebook ads manager puštamo reklamu na radionici.

Prijava

Posle prijave dobijate email kao podsetnik na dan konferencije.