Skip to content
MLC conference
Offline

MACHINE LEARNING CONFERENCE

Velika Terasa / Konferencijski centar, Palić

O MLC

MLC (Machine Learning Conference) je profesionalni događaj koji ima fokus na poslednje trendove u mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji. Namenjena je ekspertima, poslovnim liderima i istraživačima koji rade na implementaciji ovih tehnologija.

MLC nudi dva konferencijska dana predavanja i panel diskusiju o najnovijim trendovima i slučajevima poslovne upotrebe, tokom kojih ćete imati odličnu priliku ne samo za sticanje znanja već i umrežavanje sa stručnjacima iz ove oblasti.

ŠTA JE U FOKUSU?

Computer Vision, jedna od top tema u AI, imaće ekskluzivni fokus na ovogodišnjoj konferenciji. Predavači će predstaviti kako njihove kompanije trenutno razmišljaju na ovu temu, i najnovijim aplikacijama kroz različite industrije.

Natural Language Processing (obrada prirodnog jezika), Forecasting (predviđanje), Recommender Systems (sistemi preporuka), itd. su druge relevantne teme mašinskog učenja kojima će se konferencija sa pažnjom posvetiti. Takođe ćete čuti o poslednjim trendovima u upotrebi transformersa, GPT-a i četbotova.

AI je uvek aktuelna tema današnjeg tehnološkog sveta. ChatGPT i Stable Difusion i dalje fasciniraju ljude širom sveta, a to je samo početak. Ako ste istinski zainteresovanai za mašinsko učenje i veštačku inteligenciju – profesionalac ste ili ste samo radoznali da saznate više o tome, ovo je pravo mesto za vas!

PRIJAVA

Na konferenciju se možete prijaviti putem ovog linka i saznati više o samoj konferenciji, programu i predavačima konferencije.