Skip to content
it komuna Leveling UP your IP Strategies for Videogame Developers

Leveling UP your IP: Strategies for Videogame Developers

Chamber of Commerce and Industry of Serbia, Resavska 13-15, Belgrade
U četvrtak 22. septembra 2022. godine sa početkom od 9:00h, u hibridnom formatu održaće se međunarodni seminar Leveling UP your IP: Strategies for Videogame Developers.
Organizatori događaja su Svetska organizacija za intelektualnu svojinu (WIPO), u saradnji sa Zavod za intelektualnu svojinu / Завод за интелектуалну својину , Serbian Games Association, Privredna komora Srbije i superklasterom Creative Tech Serbia.👩‍💻

Leveling UP your IP: Strategies for Videogame Developers je međunarodni seminar koji se po prvi put organizuje u Srbiji na temu intelektualne svojine i razvoja video igara. Prava intelektualne svojine su od suštinskog značaja prilikom razvoja, finansiranja i distribucije video igara i odnose se kako na alate koji se koriste u razvoju igre, tako i na sadržaj koji je uključen u igru.

Detaljniji program događaja možete pogledati ovde.

Predavači na seminaru će biti eminentni svetski i domaći stručnjaci iz industrije video igara kao i eksperti iz oblasti intelektualne svojine. Među njima su i predstavnici SGA, European Game Developers Federation (EGDF), domaće kompanije Mad Head Games, vodeće advokatske kancelarije u regionu Karanović&Partners i drugi učesnici iz inostranstva. Događaj će biti realizovan na engleskom jeziku, i/ili uz simultani prevod.

Prijava

Prijavu za fizičko prisustvo događaju u PKS možete izvršiti ovde. Za online prisustvo na događaju, prijavu možete popuniti ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *