Skip to content
payoneer

Na ovom vebinaru ćete saznati

Broj transakcija između inostranstva i domaćih firmi i frilensera raste svakim danom. Promene zakona i modela poslovanja su, međutim, izuzetno brze. Postoji mnogo nedoumica. Koji zakon je relevantan? Šta se sme, a šta ne? Šta je po zakonu? Kako se može uštedeti? Kako i kada se prijavljuje porez ako koristite platne platforme poput Payoneera? Koji su najbolji i najpovoljniji načini za legalno poslovanje? Osim toga, pojavio se i novi Zakon o oporezivanju frilensera.

Osluškivali smo zajednicu na našim kanalima, sakupili pitanja i pripremili pravovremene i tačne informacije.

  1. Kako Payoneer pomaže frilenserima, preduzetnicima i kompanijama.
  2. Kako možete koristiti Payoneer i poslovati sa inostranstvom kao fizičko lice, preduzetnik ili doo u skladu sa zakonom.
  3. Šta donosi novi zakon za frilensere. Najbolji načini za poslovanje, primanje novca i oporezivanje u odnosu na model rada. Primeri iz prakse.

Vebinar drže

Nikola Mehandžić
Direktor za Srbiju i region jugoistočne Evrope u Payoneer-u
Nikola Mehandžić je direktor kompanije Payoneer za tržišta Srbije i jugoistočne Evrope zadužen za razvoj poslovanja kompanije Payoneer u oblasti prekograničnih plaćanja sa misijom da osnaži firme koje posluju u okviru globalne digitalne ekonomije.

Milan Trbojević

Vlasnik knjigovodstvene agencije Knjiški moljac

Milan Trbojević je poreski savetnik, sajber knjigovođa i pronalazač leka za birokratiju. U svom radu specijalizovao se za tehnološke (IT) firme i mali biznis. Osnivač je i vlasnik (sajber) knjigovodstva Knjiški moljac, pokretač je bloga FT1P i kreator društvene igre sa istim imenom kao i digitalnog servisa Poreski alarm.
—————————–
Prijava za događaj je na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *