Skip to content
HREXP
Offline

HR Experience 2023.

HR Experience
Hotel Metropol Palace, Beograd

HR EXPERIENCE vas poziva na konferenciju za koju kažu da je mesto susreta najboljih stručnjaka iz ljudskih resursa na kojoj će još jednom razmenjivati pozitivnu praksu i promovisati zdrave trendove zapošljavanja.

Konferencija HR Experience promoviše i predstavlja trendove iz ljudskih resursa, kao i uspešne HR priče i prakse, zarad unapređenja sektora ljudskih resursa u Srbiji, a time i poslovanja uopšte.

HR Experience okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih iskustava i znanja sa učesnicima. Kroz predavanja, panel-diskusije i radionice, učesnici se upoznaju sa strategijama koje primenjuju najbolji poslodavci u Srbiji, kao i praksama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata.

Neke od tema o kojima će se govoriti na konferenciji su sledeće:

  • Kako zadržati angažovanje zaposlenih u kriznim vremenima?

  • Kakve veze sreća ima sa liderstvom?

  • Nauka o sreći na poslu. Šta je sreća?

Da saznate ostale teme i upoznate se sa govornicima ovogodišnje konferencije posetite ovaj link, a za kupovinu kotizacije možete kliknuti na ovaj link.

Takođe na sajtu https://www.hrexperience.rs/  možete se upoznati sa projektom „Uspešne HR priče“, i pratiti novosti koje se odnose na domen ljudskih resursa i događaja koje se organizuju pod imenom HR Experience.