Skip to content
it komuna global game jam
Offline

Global game jam

Metropolitan univerzitet
Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A, Niš

Najeći svetski gejming događaj u Nišu!

Global Game Jam se i ove godine održava u organizaciji Univerziteta Metropolitan i trajaće od 3. februara do 5. februara. Svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona će imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu. Tema ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

Global Game Jam se održava na preko 600 lokacija u preko 100 zemalja širom sveta, a cilj događaja je da okupi sve ljubitelje, sa ili bez developerskog iskustva, kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste.

Iako možda nemate formiran tim, ali želite da budete deo globalnog gejming događaja, prijavite se i mi ćemo vam dodeliti tim sa kojim ćete raditi.

Svi timovi će imati čak 48h da kreiraju svoju video igru, a nakon isteka vremena, imaće priliku da predstave svoje finalne ideje. Tokom trajanja Jam-a na raspolaganju će vam biti naši mentori, koji će vam pomoći u izradi vaših rešenja, a na samom početku događaja biće održane radionice namenjene takmičarima koji nemaju iskustva u kreiranju video igara.

Link za prijavu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *