Skip to content
it komuna forum zapošljavanja
Offline

Forum zapošljavanja 5.0

Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad
Peto izdanje Foruma zapošljavanja koje je pokrenuo Evropski omladinski centar Vojvodine i donosi nam kao i ranije panel i radionice, spajanje teorijskog i praktičnog znanja. Možete se prijaviti ovde.
Neka od glavnih tema i odgovora biće:
– Da li postoji idealan poslodavac?
– Koje izazove imaju mladi prilikom zapošljavanja?
– Kako izgleda proces kreiranja i promocije internet prezentacije i biznis ideje?
Za početak evo i satnice  i teme panela kao centralne tačke događaja: Kako uspešno napraviti veb-sajt i iskotistiti moć digitalnog marketinga? Učesnici panela će pokušati demistifikovati mnoga pitanja i dati konkretne odgovore do kojih su došli iskustvom u poslu – kilometražom. Link za prijavu, broj učesnika je ograničen.

Panelisti

Panelisti su iskusni profesionalci koji su sa obe strane problema. Prvo sa strane onih koji treba da izgrade veb lokaciju u tehničkom smislu, da odaberu tehnologiju i urade taj deo posla na pravi način. A sa druge strane je promotivni deo i alati digitanog marketinga koji zapravo čine odsutni faktor u tome da izgrađena lokacija dođe do svoje ciljne grupe i da taj veb sajt radi ono što je njegova namena, da kao marketinško sredstvo donese benefit zbog koga je i napravljena.

Važno je razumeti da taj proces obuhvata nekoliko i one koji treba da dizajnerski naprave prvo izgled koji opet web dizajner i programeri treba da to sve naprave da bude prvo prilagođeno raznim veličinama uređaja i da performanse budu dobre. Kao i da isprate razne dobre prakse kako bi veb sajt bio spreman za promociju. Na kraju, ali i na početku prilča kreće od planiranja, da bi na kraju uspešno i promovisali taj isti veb sajt. Potrebno je od početka raditi planski.

Nikolina Andrić

Nikolina Andrić je mentor za Virtuelne Asistente, voditeljka podkasta Vreme je za Vas, supruga jednog rokera i majka četvoro dece. 2012. godine je počela da se bavi freelancingom. Od data entry poslova, formatiranja tekstova, organizacije putovanja, preko WordPress sajtova do Project Managera Amazon prodavnice.
Poslednjih 6 godina se bavi edukacijom i predstavljanjem mogućnosti rada preko interneta, sa posebnim fokusom na žene koje žele da imaju i porodicu i karijeru.
Nikolina će pored učešća u panelu voditi i radionicu „Kako postati virtuelni asistent?“ na Forum zapošljavanja 5.0! Link za prijavu.

Aleksandar Radukin

Aleksandar je jedan od pionira digitalnog marketinga u Srbiji koji za sebe voli da kaže da je vizionar čiji je mindset fokusiran na visoke ciljeve i rezultate.
Specijalista je za performans oglašavanje, projektovanje prodajnih levaka, primenu „machine learning“ sistema i ostvarivanja poslovnih ciljeva klijenata. Sertifikovani Google i Facebook partner, kao i LinkedIn Ads ekspert.
Osnivač je i direktor kreativne digitalne agencije Homepage. Pre toga, kao vlasnik “Web Kancelarije” operativno je radio na kreiranju digitalnog sadržaja, promociji sadržaja i održavanju sajtova.
Ima više od 12 godina iskustva kao internet marketing profesionalac i komunikator. Prvi zvanični projekat mu je bio u digitalnom novinarstvu kao osnivač i urednik jednog od prvih internet portala na temu rock muzike u Srbiji. Društvenim mrežama počeo je da se bavi dok je Myspace bio mlada, mainstream platforma.
Tokom godina izgradio je sebe kao etabliranog eksperta i preduzetnika u digitalnoj industriji sa preko 600 projekata iza sebe.
Aleksandar će  pored učešća u panelu voditi radionicu „Izrada digitalne strategije“ na Forum zapošljavanja 5.0! Link za prijavu.

Danilo Novaković

Dizajner digitalnih proizvoda i osnivač dizajn agencije Purezeen.

U slobodno vreme kojeg nemam, bavim se Hubitat-om, hub i coworking prostorom koji je nastao u sklopu DaFED organizacije, koja se bavi organizovanjam događaje vezanih za IT industriju kao i umrežavanjem, koji za svrhu ima razvoj i jačanje lokalne IT zajednice, kreativnih industrija i startup kulture.

Danilo je jedan od panelista na Forumu zapošljavanja mladih 5.0 koji organizujemo u Omladinskom centru 25. novembra 2022. godine. Link za prijavu.

Aleksandar Savković

Aleksandar Savkovic aka WPAleks, polu čovek polu WordPress, počeo u customer happiness timu ManageWP, napredovao do internog i externog WP i customer happiness edukatora u ManageWP-GoDaddy, produkt menadžer i community ambassador u Enartia grupaciji brendova, a sada community manager u Cloudwaysu.
Takođe jedan od osnivača WPAkademije, organizator WooCommerce meetup Beograd, WP meetup Beograd, WordCamp Beograd i WordCamp Europe. Predavač na desetinama IT konferencija kod nas i u Evropi.
Aleksandar je jedan od panelista na Forumu zapošljavanja mladih 5.0 koji organizujemo u Omladinskom centru 25. novembra 2022. godine. Link za prijavu.

Slobodan Mirić

Pored web programiranja i edukacije na tom polju, Sloba je zaljubljenik u dobru muziku, radio, podcast, knjige. Kako on voli da kaže živi u prostoru kulture i umetnosti.
Pored tekstova za posao piše svoj blog “Dnevnik jednog programera”.
Voli da snima i piše u slobodno vreme i daje zajednici, zato je i pre nekoliko meseci napravio i IT komunu.
Sloba će pored poderiranja panel diskusije voditi radionicu „Kreiranje webshopa od nule“ na Forum zapošljavanja 5.0! Link za prijavu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *