Skip to content
it komuna wp ruma

Floating Man Festival

Arka Liberland Apatin - Dunavska obala BB, Apatin

Floating Man Festival se održava na jezeru Arka nadomak Apatina i glavnog gradskog kupališta. U predivnom okolišu specijalnog rezervata prirode Gornje podunavlje koji pruža nezaboravno iskustvo treću godinu zaredom se dešava Floating man festival koji pored sjajnog muzičkog programa donosi i umrežavanje se sa različitim relevantnim pojedincima i uverite se u napredak koji Liberland svakodnevno ostvaruje u svojoj viziji.

Muzički program je fenomenalan – 4. avgusta nastupaju Love Struck – Stevie Ray Vaughan Tribute fenemalni trojac iz Novog Sada i Raven – Vukašin Brajić. U subotu 5. avgusta nastupiće bendovi La Banda i Hat Matters, a u nedelju 6. avgusta nastupiće Lightroom acoustics – Igor Gnendinger i Ena Đorđević, kao i bend Njuške.

Liberland je nedavno ugostio i WordPress konferenciju WordCamp Apatin koja je prošla u odličnoj atmosferi i posetioci su otišli sa fenomenalnim utiscima i jedva čekaju novi povod da posete Liberland, a evo i prilike da to bude na Floating man festivalu.

5. i 6. avgusta je vrhunac programa: Konferenciju Polkadot. To će to biti izuzetan događaj sa pronicljivim prezentacijama cenjenih govornika koji dolaze iz raznih delova sveta. Ova dvodnevna konferencija biće podeljena na prepodnevne panele, koji će trajati od 9 do 12 časova, i popodnevne panele, zakazane od 15 do 18 časova.

Floating Man festival je trenutak da postanete deo priče o Liberlandu.

Program možete videti na ovom linku.

Svi programi zu besplatni za ljude iz Srbije i Hrvatske.

floating man festival