Skip to content
it komuna digitalk
Offline

Digitalk Meetup: Ivan Minić – Da je lako, ne bi mene zvali

Ivan Minić
StartIt centar Zrenjanin, Trg Slobode 7

Ivan Minić je dobro poznato lice u široj IT zajednici. Pre nekog vremena izdao je i knjigu – Ne baš jednostavan ali  veoma dobar čovek, što je i njegova najbolja biografija, na linku možete videti sve faktove iz Ivanove bogate karijere.

Pomenućemo ga  ovde kao hosta podkasta Pojačalo kao jednog od najuspešnijih podkasta u regionu. Nećemo nabrajati baš sve što je Ivan radio, možete da kupite knjigu pa da saznate, a verujem i da već znate jer je jedan od aktivnijih članova najšire domaće IT zajednice. Ali možemo ga pomenuti kao tvorca popularnog foruma Burek. Zatim i kao osnivača platforme Moja pijaca, koji ima za cilj spajanje manjih poljoprivrednih proizvođača za koje smatraju da imaju prirodan, ekološki proizvod, kao i organski sertifikovanih proizvođača, sa tržištem prestonice. Pomenućemo ga i kao osnivača Burgosa, burger bara u Beogradu. I evo još na kraju da ga pomenemo i ko osnivača Digitalka, zajednice ljubitea tehnologije, inovacija i marketinga. Kao što rekoh na Ivanovom sajtu imate sve informacije o njemu (mada to već znate smen), ali i mogućnost da poručite knjigu.

Na ovom predavanju, Ivan će vas prošetati kroz prethodnih dvadesetak godina svoje karijere i neke zanimljive trenutke, projekte i to kako je postao „onaj koga zovu da reši problem“. Objasniće vam zašto je to dobro, kada baš i nije, i kako je, ponekad, ipak moguće napraviti nešto za šta svi misle da je nemoguće.

Link za prijavu je ovde. Broj učesnika je limitiran na 50.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *