Skip to content
digihack(1)
Offline

Digihack

Beograd / Mts dvorana

O konferenciji

Organizator konferencije i hakatona je FD ORGANIZATION i kako sami i kažu organizacija nastala sa ciljem upoznavanja mladih ljudi sa svim mogućnostima koje pruža digitalna industrija. Kroz projekte i edukativne radionice, uz prisustvo iskusnih predavača iz oblasti, teže da studentima pruže priliku za učenje i usavršavanje u brojnim oblastima digitala i doprinesu stvaranju budućih stručnjaka i lidera u oblasti savremenih tehnologija.

Digihack je spoj tehnološke konferencije, ispraćene sajmom kompanija i hakatona. Okuplja preko 250 delegata, 5 govornika i preko 10 kompanija.

Teme o kojima ce se pričati su: artificial intelligence & machine learning, blockchain, metaverse, IT project management, data science, business tech, cyber security.

Upoznaj eksperte u ovim oblastima i nauči koji su to poslednji trendovi u IT industriji!

KONFERENCIJA I SAJAM IT KOMPANIJA ĆE BITI ODRŽAN u Beogradu u Mts dvorani – 22. SEPTEMBRA!

O hakatonu

Ovaj hackaton će biti jedinstveno iskustvo za sve učesnike da unaprede svoja znanja prezentacionih veština i rešavanja softverskih problema kroz interaktivne radionice i saradnju sa mentorima.

Timovi sastavljeni od 3 ili 4 člana  uzrasta 18-26 godina, imaće zadatak da za 24h realizuju softversko rešenje na zadatu temu i predstave je stručnom žiriju.

HACKATON ĆE BITI ODRŽAN U PROSTORIJAMA Connect The Dots – a 23. & 24. SEPTEMBRA!