Skip to content
dafed 60
Mixed

Dafed #60

Amfiteatar centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu

Umesto uvoda 🙂 ako neko slučajno još ne zna evo par redova o Dafed-u!

Nema puno šta da se kaže o Dafedu, sem da su najbolji organizator edukativnih događaja za IT zajednicu u Novom Sadu (a i šire). Oni su neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju

Nastali su u Novom Sadu, nastao 2012. godine  i spajaju ljude iz sveta dizajna, developmenta i drugih IT oblasti. Meetup se jednom mesečno, a ulaz na okupljanja je besplatan i se sastoji od 1-2 predavanja od strane domaćih i međunarodnih stručnjaka, a nakon toga sledi DaFTER – druženje uz kraft pivo i domaće palačinke.

Kao mesto razmene ideja gde se dizajneri jednom mesečno okupe oko istog interesovanja pomaže umrežavanju ljudi, rešavaju se neki zajednučki problemi…dodaćemo samo – dođite i vidite 🙂

Predavači

Bendžamin Gruenbaum, jedan od članova Node.js core tima i Code Architect u Excel-u (Microsoft).

Node streams have a reputation for being complicated, however in recent years they have been improved a ton. In this talk we’ll hear how you can (mostly) forget about all the complicated streams concepts and .map your streams instead.

Petar Slović – direktor inovacija u kompaniji Quantox Technology.

U ovom predavanju, naučićete kako da iskoristite snagu T3 stack-a i tRPC-a, tako da sa lakoćom kreirate full stack serverless aplikacije. Petar će nam detaljno objasniti benefit upotrebe tRPC-a u NextJS-u, koje nam mogu pomoći da kreiramo moderne i skalabilne aplikacije. Otkrićete kako tRPC olakšava kreiranje sigurnih i efikasnih serverless API-ja, i to bez opterećujućeg upravljanja infrastrukturom.

Događaj je besplatan i možete se prijaviti ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *