Skip to content
armada js 2023(1)
Offline

Armada JS 2023

CineStar Novi Sad 4DX (BIG Shopping center)

Kupi kartu

Armada JS je najveća JavaScript konferencija koja se održava u Srbiji.

Evo šta kažu organizatori „Cilj nam je da ojačamo JavaScript zajednicu u regionu tako što ćemo je okupiti, inspirišući i učecći jedni od drugih. Ništa ne podstiče saradnju kao susret u stvarnom životu.“

Program konferencije će pokriti širok spektar tema vezanih za JavaScript sa više od 20 govornika, međunarodnih i domaćih, na 2 paralelne bine (track-a) tokom 2 dana. Ovogodišnji ArmadaJS događaj je zakazan za 5-6. oktobar 2023. godine u Novom Sadu, Srbija. Ovaj događaj će okupiti 500+ back-end, front-end i full-stack programera.

Sama konferencija Armada JS je nastala 2018. i njen idejni tvorac je Marko Letić. Kao govornik je nastupao svuda po svetu i ideja da i Novi Sad i Srbija dobije jednu ovakvu konferenciju je fenomanalna. Hvala ti Marko što si sa svojom ekipom ovo uradio za sve nas!

Pre nego odemo dalje evo lepo video snimka Armada JS konferencija.

Predavači dolaze iz svetski poznatih kompanija

Dovoljno je reći Google, Meta (Facebook), Github, Spotify, Epam……

Posetioce konferencije u 2023  u periodu od 5. do 6. oktobra očekuje 20 vrhunskih tehničkih predavanja na dva paralelna track-a u fenomenalnom prostoru kao što je Cinestar BIG u Novom Sadu.

Predavači su sa svih strana sveta od Amerike, Izraela, Irske, Poljske, Engleske, Nemačke, Švedske, Norveške, Holandije, Austrije, Španije, Hrvatske i na kraju i Srbije.Na ovom linku možete saznati više o svakom predavaču ponaosob.

Svaka konferencija obuhvata i networking kao i žurku konferencije u klubu Giardino u samom centru odakle imate pogledom na Novi Sad. Muzika je naravno uživo dok je neograničenim piće uključeno u cenu ulaznice.

Voditelji programa

Kao što vidite ovo je ozbiljna set lista predavača, nemojte propustiti ako baš ne morate (smeh). Ovako kvalitetno okupljanje pre svega Javascript zajednice ali i tehnološke zajednice uopšte  se ne propušta, a i posle pandemijski dani su i doneli manjak networkinga, a ovako kvalitetna konferencija na svetskom nivou je nešto što je prosto „neophodno“ na razvojnom putu programera.

Zajednica i njeni benefiti

Kako i IT komuna kao grupa entuzijasta voli druženje i organizujemo razne vrste događaja mi najdublje verujemo da same zajednice pa tako i Javascript zajednica pomaže da se implementirate u okruženje koje nudi prilike. Poznanstva i konekcije na dogažajima kao što su konferencije su veoma važan deo života programera ili onoga koji to želi da postane.

Ono što se dobije na konferencijama ovakvog tipa kroz predavanje i radionice su stvarno neprocenjivo. Na primer prošle godine je na Armada JS konferenciji gostovao i Kyle Simson koji je održao i radionicu, a znate ga kao pisca popularne knjige o Javascriptu pod nazivom Naučite aJavascript, možete je kupiti na ovom linku. Sad možda bolje razumete kakvi predavači dolaze na Armada JS konferenciju!

Ovo nije kraj priče o Armada JS konferenciji, bavićemo se još sa njom, jer takav događaj to stvarno i zaslužuje. Za početak kupite kartu na vreme, to možete učiniti na ovom linku.