Skip to content
it komuna 9 inspiration conference
Offline

9 Inspiration conference

Dom omladine, Beograd

9 inspiration conference biće održana u Domu omladine Beograda. Vrata su otvorena od 9 časova, u subotu, 1. oktobra.

Konferencija je usmerena ka IT profesionalcima, pre svih developerima, arhitektama, test developerima, DevOps inženjerima, ali i IT menadžerima i Product menadžerima.

Odlična ideja i stvarno je važno povezivanje, deljenje znanja i učenje. Potrebni su nam ili ljudi ili događaji, nešto da nas inspiriše, ova konferencija je prava stvar za to.

Još jedna konferencija koju organazije jedna Tech kompanija ovog puta je to Levi 9. Odličan trend i nadajmo se da će veći broj kompanija da se priključe ovom interesantnom trendu. Levi je kuća za preko 700 zaposlenih i to u 3 grada kod nas u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Koncept konferencije je interesantan sa idejom da se donira NURDOR-u.

Levi je odlučio da okupi srpsku IT zajednicu na konferenciji na kojoj mogu da se uči, povezuje i razmenjuje iskustvo, a sve sa idejom pomoći lokalnoj zajednici. Zbog toga su izabrali NURDOR, kao jedino udruženje ove vrste u Srbiji koje se bavi sveobuhvatnom psiho-socijalnom podrškom porodici i sistemskim rešenjima koja omogućavaju bolje funkcionisanje zdravstvenog sektora pedijatrijske onkologije u našoj zemlji.

Sav novac od kotizacije biće doniran NURDOR-u, kako bi im pomogao da ostvare napore u podršci pedijatrijskoj onkologiji. Naš cilj je da prikupimo 500.000 dinara, a početna cena za registraciju je 1.000 dinara. Broj učesnika je ograničen na 500.

Podstičemo sve učesnike da uplate onoliko koliko žele, sa minimalnim iznosom od 1.000 dinara i bez ograničenja.

Pomozimo deci i porodicama koje vode najvažniju bitku!

Rezervišite svoju kartu na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *