Skip to content
wpzr
Offline

7. konferencija “Biznis na štiklama“

Kongresni centar Master Novosadskog sajma, Novi Sad

BIZNIS NA ŠTIKLAMA je klub koji daje podršku ženama koje žele da uđu u svet preduzetništva, da što jednostavnije i sigurnije započnu sopstveni posao, a kasnije uspešno i opstanu u njemu.

Biznis na štiklama 14. i 15. juna organizuje sedmu po redu konferenciju, kako kažu, najveći skup preduzetnica u ovom delu Evrope! U toku trajanja ove konferencije, učesnice će imati priliku da predstave svoj biznis, steknu značajna poznanstva, nove ideje i potencijalne klijente! Konferencija je namenjena preduzetnicama, ali i ženama koje tek planiraju da uplove u svet preduzetništva.

14. jun, rezervisan je za okrugli sto sa učesnicama koje su uspele u biznisu i koje će tom prilikom rado sa vama razmeniti savete i iskustva. Nakon toga, organizatori najavljuju žurku umrežavanja.

15. juna, saznaćete mnogo o potencijalnim izvorima finansiranja za vaš biznis, marketingu i prodaji, socijalnom preduzetništvu, učestvovaćete u B2B susretima, a uspešne preduzetnice podeliće sa vama svoje preduzetničke priče.

Agendu konferencije možete pogledati ovde, a listu učesnika možete pronaći na ovoj stranici.

Ako vam se ovaj događaj čini zanimljiv i preduzetnica ste, ili želite da postanete to, iskoristite priliku da kupite kartu po PROMO ceni do 1. juna na ovom linku.